Реклама

📱 Samsung представила смартфони Galaxy S24 з ШІ-функціями

Čytaty latynkoju
📱 Samsung представила смартфони Galaxy S24 з ШІ-функціями
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Samsung представила смартфони Galaxy S24 з ШІ-функціями
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Використання можливостей штучного інтелекту (ШІ), видається, стане трендом цього року серед технологічних компаній. Розпочати новий ШІ-рік вирішили у Samsung та анонсували нам нову лінійку смартфонів Galaxy S24 з можливостями ШІ.

Samsung Galaxy S24

Компанія нам представила три нові смартфони: флагман Galaxy S24 Ultra та його дешевші варіації Galaxy S24+ та Galaxy S24. Технічні характеристики можете побачити нижче.

Наразі смартфони доступні для попереднього замовлення за яке дається невеличка знижка. Ціна коливається в межах 37.999 ₴ до 61.999 ₴ в залежності від варіації.

У повноцінний продаж телефони лінійки Galaxy S24 надійдуть вже 7 лютого цього року.

Galaxy AI

Однак презентацією нових та потужніших смартфонів вже навряд когось здивуєш і у Samsung теж так вирішили і разом з анонсом лінійки Galaxy S24 представили й Galaxy AI — нові функції ШІ для смартфонів.

Galaxy AI, створений для полегшення повсякденного життя користувача — від руйнування мовних бар'єрів до розширення можливостей для творчого самовираження, — здійснює революцію у світі мобільних технологій, перетворюючи культову серію S на смартфони майбутнього.

Завдяки Galaxy AI нові смартфони отримають можливість перекладу голосових та текстових повідомлень у режимі реального часу завдяки функції Live Translate.

За допомогою функції Перекладач співрозмовники можуть у режимі реального часу переглядати на розділеному екрані щойно озвучені репліки, представлені у формі тексту. Функція доступна навіть без з’єднання із мережею мобільного зв’язку чи Wi-Fi.

Також буде чат-асистент на базі ШІ, який допоможе користувачам підібрати найбільш доречний стиль висловлювання. Для Android Auto буде можливість отримувати короткий зміст повідомлень, які у вас можуть накопичитися за час поїздки за кермом.

Також ШІ дозволить вам краще та швидше оперувати своїми нотатками, адже Transcript Assist дозволить транскрибувати ваші голосові записи, створювати на основі них підсумки та перекладати за потреби.

Також Circle to Search дозволить вам не відриваючись від перегляду фото, відео дізнатися, що ви бачите на екрані.

Якщо на знімку, опублікованому вашим другом, ви побачите визначну пам’ятку або натрапите на цікавий факт у ролику YouTube Shorts, ви можете швидко дізнатися більше про них, не закриваючи застосунок.

Також ШІ-технології допоможуть користувачами й з фото, які покращують роботу з камерою, редагуванням знімків та ін.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...