Реклама

🏢 Rakuten Viber відкрила офіс у Києві та планує приєднатися до Дія.City

Čytaty latynkoju
🏢 Rakuten Viber відкрила офіс у Києві та планує приєднатися до Дія.City
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🏢 Rakuten Viber відкрила офіс у Києві та планує приєднатися до Дія.City
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія Rakuten Group, Inc., яка є власником популярного месенджера Viber, оголосила про відкриття офісу Rakuten у Києві.

Також у компанії оголосили про свої плани приєднатися до української ініціативи Дія.City з розвитку ІТ-сектору країни у 2024 році.

Наразі три компанії Rakuten – Rakuten Viber, Rakuten Advertising і Rakuten Rewards – уже мають офіси в Україні у Києві та Одесі. Новий київський офіс своєю чергою дозволить місцевій команді працювати разом, ефективніше розробляти технологічні продукти та послуги для користувачів у всьому світі.

Відзначається, що плани Rakuten щодо відкриття нового офісу в Україні з’явилися після того, як голова правління та генеральний директор компанії Мікі Мікітані супроводжував урядовців Японії під час дипломатичної місії в Україні у вересні 2023 року.

Також плани Rakuten в Україні включають додатковий найм у технологічному секторі та призначення регіонального менеджера. Очікується, що одним із наступних кроків стане запуск в Україні сервісу цифрового гаманця Rakuten Viber після його успішного впровадження в кількох європейських країнах. Ця послуга надасть користувачам Viber в Україні, нові фінансові послуги, включаючи можливість надсилати гроші в країну та з країни за допомогою безпечних миттєвих транзакцій.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...