Реклама

🤯 Штучний інтелект випустив стендап-спешл від імені Джорджа Карліна

Čytaty latynkoju
🤯 Штучний інтелект випустив стендап-спешл від імені Джорджа Карліна
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤯 Штучний інтелект випустив стендап-спешл від імені Джорджа Карліна
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Штучний інтелект Dudesy, який веде власний гумористичний подкаст та YouTube-шоу, випустив спеціальний концерт від імені коміка Джорджа Карліна, який помер у 2008 році.

Спешл, який отримав назву «Джордж Карлін: Я радий, що я мертвий», торкається таких тем, як-от класова система, стрімінгові сервіси, соціальні мережі та сам ШІ.

Я просто хочу, щоб ви чітко знали, що те, що ви зараз почуєте, не є Джорджем Карліном. Це моя пародія на Джорджа Карліна, яку я створив точно так само, як це зробив би людина-імпресіоніст. Я прослухав весь матеріал Джорджа Карліна і зробив все можливе, щоб імітувати його голос, каденцію і ставлення, а також тематику, яка, на мою думку, зацікавила б його сьогодні. Тож думайте про це як про Енді Кауфмана, який імітує Елвіса, або як про Вілла Фаррелла, який імітує Джорджа Буша-молодшого.

Dudesy

Дочка покійного стендап-коміка Келлі Карлін також прокоментувала випуск.

Мій батько провів все життя, вдосконалюючи своє ремесло, використовуючи свій людський розум і уяву. Жодна машина ніколи не замінить його генія. Ці продукти, створені штучним інтелектом, є розумними спробами відтворити розум, який більше ніколи не буде існувати. Дамо роботі артиста говорити за себе. Люди так бояться порожнечі, що ми не можемо дозволити тому, що в неї впало, залишитися там.

Келлі Карлін

Також дочка коміка нагадала, що Джордж Карлін, власне, має 14 спешлів.

Якщо ви хочете послухати справжнього Джорджа Карліна, у нього є 14 спеціальних випусків, які ви можете знайти де завгодно.

Келлі Карлін

Раніше ми розповідали більше про стендап «Рікі Джервейс: Армагеддон», який вийшов на Netflix.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...