Реклама

👀 Sony на CES 2024 — головні анонси

Čytaty latynkoju
👀 Sony на CES 2024 — головні анонси
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👀 Sony на CES 2024 — головні анонси
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

З 9 січня у Лас-Вегасі в США відбувається виставка побутової електроніки Consumer Electronics Show, або ж CES 2024, яку зі свого боку не обійшла стороною Sony. Компанія в рамках своєї презентації зробила кілька цікавих анонсів, які ми для вас зібрали у цій новині.

Рекордний грудень у PSN

Для початку Sony похвалилась тим, що кількість активних місячних користувачів у PSN (PlayStation Network) у грудні встановила рекорд, адже було зафіксовано 123 млн юзерів.

Гендиректор Sony Corporation Кенічіро Йошіда відзначив, що PlayStation «продовжує розширювати свої можливості як найкращого місця для гри, пропонуючи ще більший доступ до ігрового досвіду».

Ще більше серіалів за мотивами ігор для PlayStation

Також Йошіда відзначив, що Sony задоволена тим як глядачі та критики прийняли серіали «Останні з нас» та Twisted Metal, які отримають другі сезони.

Відповідно до цього успіху він додав уже ведеться робота над сценаріями для серіалу God of War для Amazon та Horizon від Netflix. Однак окрім цієї дрібки інформації він не поділився деталями щодо цих проєктів.

Хоча ми отримали кілька кадрів з екранізації гри Gravity Rush від Japan Studio.

VR/AR-гарніура для дизайнерів та контентмейкерів

Sony вирішила не відставати від Apple з її Vision Pro та анонсувала свій варіант гарнітури змішаної реальності.

Наразі девайс ще немає офіційної назви. Однак відомо, що він отримає 4К OLED дисплеї з чипом Snapdragon XR2+ Gen 2. Це своєю чергою має дозволити гарнітурі працювати у високій роздільній здатності та бути незалежною від консолі на відміну від PS VR2.

Також Йошіда наголосив, що ця гарнітура впершу чергу призначена не для ігор, а для створення контенту:

Ми раді оголосити про нове рішення для створення просторового контенту. З чітким зображенням та інтуїтивно зрозумілою взаємодією для 3D-дизайну.

Наразі мало що відомо про VR/AR-гарнітуру від Sony і тому варто чекати подальших новин. Однак компанія готується до її випуску у 2024 році.

Електромобіль, яким можна керувати за допомогою DealSense

Йошіда також продемонстрував результат партнерства Sony з Honda — електоромобіль Afeela, яким можна керувати за допомогою контролера для PlayStation 5.

Загалом це все ще концепт автівки і перші зразки для покупців мають з’явитися не раніше 2026 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...