Реклама

📱 Смартфони Android можуть отримати індикатор здоров'я батареї

Čytaty latynkoju
📱 Смартфони Android можуть отримати індикатор здоров'я батареї
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Смартфони Android можуть отримати індикатор здоров'я батареї
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Google, можливо, планують все-таки дозволити користувачам дізнаватись у якому стані знаходиться батарея їхніх смартфонів.

Наразі стан здоров’я своєї батареї власники телефонів на Android можуть дізнатися хіба що за допомогою сторонніх застосунків. Однак тепер, можливо, вони зможуть як і користувачі iPhone дізнаватися це безпосередньо від самого девайсу.

Як це виглядає на iPhone

Про таку, ймовірну, зміну повідомляють у Android Authority. У виданні відзначають, що цього місяця в рамках Pixel Feature Drop (захід, коли додають для смартфонів Pixel нові функції) було додано функцію, яка дозволяє переглядати нову інформацію про батарею. Наразі користувачі можуть побачити лише дату виготовлення акумулятора та кількість циклів його роботи.

Однак у виданні відзначають, що у тестовій Android 14 QPR2 Beta 2 з’явилася прихована сторінка «Стан акумулятора». Хоча у ній не міститься інформації про стан акумулятора, код припускає, що вона може показувати таку інформацію, як «приблизний відсоток заряду акумулятора, який він може утримувати в цей час, порівняно з тим, коли він був новим».

Що ж, можливо, нарешті власники телефонів на Android невдовзі отримають здавалося б таку базову функцію та зможуть відстежувати стан своєї батареї.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...