Реклама

🥴 В Adobe розповіли, чому компанія відмовилася від купівлі Figma за $20 млрд

Čytaty latynkoju
🥴 В Adobe розповіли, чому компанія відмовилася від купівлі Figma за $20 млрд
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🥴 В Adobe розповіли, чому компанія відмовилася від купівлі Figma за $20 млрд
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Adobe відмовилася від придбання стартапу Figma Inc. за $20 млрд після сперечань з регуляторами в Європі та Великій Британії. Тепер в компанії повідомили, чому все ж таки вирішили скасувати угоду.

В інтерв’ю подкасту Decoder виконавчий президент та генеральний радник Adobe Дана Рао сказав, що компанія не змогла довести європейським регуляторам, що придбання не зашкодить конкуренції в майбутньому.

Рао додав, що регулятори «були дуже зосереджені» на нових доктринах антимонопольного законодавства, які стверджують, «що майбутня конкуренція є важливою частиною антимонопольного аналізу».

Фахівець також розповів, чому Adobe не продовжила боротьбу, як це робила Microsoft з Activision Blizzard. Рао зазначив, що Adobe і Figma проаналізували, що було переконливим для регуляторів, а що ні. Врешті вони вирішили, що продовжувати сперечання з регуляторами не має сенсу.

Єдиний спосіб розв'язати майбутню проблему конкуренції — це не укладати угоду. А це те, що регулятори нам й сказали.

Дана Рао

Нагадаємо, у липні Управління з питань конкуренції та ринків Великої Британії (CMA) розпочало поглиблене розслідування злиття Adobe та Figma. Причина — побоювання CMA, що угода спричинить «суттєве зниження конкуренції». Тоді ж CMA дійшло висновку, що угода між Adobe та Figma усуне «значну конкурентну загрозу для Adobe».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...