Реклама

🍎 Apple зосередиться на Vision Pro, AirPods та Apple Watch у 2024 році

Čytaty latynkoju
🍎 Apple зосередиться на Vision Pro, AirPods та Apple Watch у 2024 році
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍎 Apple зосередиться на Vision Pro, AirPods та Apple Watch у 2024 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У 2024 році iPhone відійде на другий план, а компанія Apple планує приділити більше уваги своїм іншім продуктам: Vision Pro, Watch та AirPods.

Інформацією поділився відомий аналітик Apple Марк Гурман. За його словами, у той час, як iPhone був центром продуктової стратегії компанії вже понад 15 років, у 2024 компанія зосередиться на «всьому іншому».

Звичайно, наступного року iPhone буде оновлено. Це найважливіший продукт компанії, який досі приносить більшу частину прибутку. Але серйозних змін не буде: Apple планує зберегти дизайн iPhone 15, збільшивши розмір екрана у версії Pro.

Марк Гурман

Гурман зазначає, що компанія планує випустити нові AirPods, а також «вдихнути нове життя» в навушники AirPods Max. Apple також планує випустити нову модель своїх годинників Watch разом з новим медичним функціоналом: виявлення гіпертонії та апное уві сні.

Також Гурман повідомив, що є декілька речей, що вказують на стратегію просування Vision Pro у 2024 році. Зокрема, Apple запросила на навчання кілька сотень працівників роздрібної торгівлі в січні, щоб навчитися використовувати та продавати VR-гарнітуру.

У наступному році компанія також може оновити свої iPad та Mac. Раніше ми також розповідали, що Apple у iPhone 16 може змінити систему охолодження.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...