Реклама

💵 X (Twitter) цього року отримає набагато менші прибутки від реклами

Čytaty latynkoju
💵 X (Twitter) цього року отримає набагато менші прибутки від реклами
  1. Головна
  2. Техно
  3. 💵 X (Twitter) цього року отримає набагато менші прибутки від реклами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Соціальна мережа X цього року, ймовірно, отримає від реклами 2,5 млрд доларів доходів. Для порівняння: за минулий рік колишній Twitter отримав 4,73 млрд доларів доходу від реклами.

Як пише Bloomberg, X отримувала понад 600 млн доларів доходу від реклами в кожному з перших трьох кварталів цього року. Згідно з даними джерел видання, у поточному періоді компанія Ілона Маска очікує схожі показники.

Для соціальної мережі це критичні падіння: продажі реклами наразі становлять від 70% до 75% загального доходу X. Навіть у 2022 році компанії вдавалося продавати рекламу приблизно на 1 млрд доларів на квартал.

Як зазначає видання, такі цифри ще більше підкреслюють занепокоєння рекламодавців тим, як X модерує контент під керівництвом Маска. На падіння доходів також впливають й публікації бізнесмена, який часто пише антисемітські пости або транслює інші екстремістські погляди.

Спочатку керівництво X планувало отримати дохід від реклами та підписок у 3 мільярди доларів у 2023 році, але, за повідомленням джерел, підсумок буде значно меншим.

Нагадаємо, у листопаді Маск висловив свою підтримку антисемітському посту, що змусило кількох великих рекламодавців, зокрема Apple і Walt Disney, призупинити рекламу на платформу. У тому ж місяця Маск поділився занепокоєнням, що зниження доходів від реклами може призвести до краху компанії.

Раніше ми розповідали, що Ілон Маск подає до суду на Media Matters через скандал з рекламою у X.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...