Реклама

😐 YouTube має навмисну затримку відео для тих, хто використовує ad-блокери

Čytaty latynkoju
😐 YouTube має навмисну затримку відео для тих, хто використовує ad-блокери
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😐 YouTube має навмисну затримку відео для тих, хто використовує ad-блокери
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У YouTube вчергове підкреслили, що у компанії не надто прихильно ставляться до тих, хто використовує блокування реклами (ad-блокери).

Напередодні в соцмережах користувачі почали ділитись своїми спостереженнями, що платформа має затримку для відео. Тоді висловлювалось припущення, що це можна спостерігати у тих користувачів, які використовують для перегляду інший браузер окрім Google Chrome. Хоча деякі юзери відмічали, що це спостерігається й у Chrome.

Після цього у самій Google прокоментували причини затримки відео у YouTube. Виявляється, що проблема не з іншими браузерами, а у тому, що деякі користувачі використовують ad-блокери. Відповідно через це YouTube змушує їх дещо зачекати перед переглядом відео.

Щоб підтримати різноманітну екосистему авторів по всьому світу і дозволити мільярдам людей отримати доступ до улюбленого контенту на YouTube, ми закликаємо глядачів з увімкненими блокувальниками реклами дозволити рекламу на YouTube або спробувати YouTube Premium, щоб отримати доступ до YouTube без реклами. Користувачі з встановленими блокувальниками реклами можуть відчувати неоптимальний перегляд, незалежно від того, яким браузером вони користуються.

Таким чином у компанії підтвердили те, що ця затримка є навмисною та певним кроком для того, щоб переконати користувачів скористатись YouTube Premium, а не блокувальником реклами.

Також напередодні YouTube представила ШІ-інструмент, який імітує голоси поп-зірок.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...