Реклама

🙃 iPhone 16 Pro може отримати на 2,5% більшу батарею

Čytaty latynkoju
🙃 iPhone 16 Pro може отримати на 2,5% більшу батарею
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🙃 iPhone 16 Pro може отримати на 2,5% більшу батарею
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ймовірно, до мережі потрапили перші фото нібито нової батареї для майбутнього iPhone 16 Pro у новому корпусі та злегка більшою місткістю.

Зображеннями поділився інсайдер Kosutami, який відомий своїми різноманітними витоками стосовно девайсів Apple на основі прототипів.

З наведеної інформації можна дізнатись, що сама батарея призначена для раннього прототипу iPhone 16 Pro та має місткість 3355 мАг. Для порівняння у iPhone 15 Pro місткість акумулятора становить 3274 мАг. Тобто наразі можна припустити, що у новій лінійці смартфонів Apple ми можемо отримати збільшення запасу батареї лише на 2,5%.

Своєю чергою у MacRumors звернули увагу на те, що у компанії можуть перейти від корпусу з чорної фольги до металевого корпусу з матовим покриттям. Відзначається, що це має покращити теплоефективність батареї при фактичному збережені ваги. MacRumors зауважує, що такий же підхід було застосовано до Apple Watch Series 7.

Відзначимо, що ця інформація також може свідчити на підтвердження попередніх чуток про те, що в Apple можуть змінити систему охолодження в iPhone 16 задля того, щоб уникнути проблем із перегрівом, які виникли в iPhone 15.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...