Реклама

Три агенції Netpeak Group серед 10% світових лідерів у Clutch Global та Clutch Champion Winners 2023 

Čytaty latynkoju
Три агенції Netpeak Group серед 10% світових лідерів у Clutch Global та Clutch Champion Winners 2023 
  1. Головна
  2. Техно
  3. Три агенції Netpeak Group серед 10% світових лідерів у Clutch Global та Clutch Champion Winners 2023 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Цього тижня Clutch, провідна глобальна платформа постачальників B2B-послуг опублікувала результати конкурсу Clutch Global та Champion Winners 2023. У конкурсі взяли участь понад 80 000 digital-агенцій з різних країн світу, зокрема, зі США, Великобританії, Канади, Індії та України. Одразу три агенції групи IT-компаній Netpeak Group – Netpeak, RadASO та Inweb – потрапили до 10% компаній, які отримали відзнаки.

Кожна з команд агентства digital-маркетингу Netpeak, агентства з маркетингу мобільних застосунків RadASO й агенція digital-маркетингу Inweb отримала по дві відзнаки:

●     2023 Fall Clutch Global Award, яка підтверджує відмінну роботу і задоволеність клієнтів.

●     Clutch Champion Award, яку отримує лише 10% найкращих компаній світу. Ця нагорода визначається на основі нових відгуків клієнтів за останні шість місяців.

«Отримати одразу дві нагороди від Clutch — це про визнання Inweb, перш за все, нашими клієнтами. Ми вдячні за довіру і високі оцінки. Для мене, як і для всієї команди, потрапити у 10% найкращих агенцій світу — підтвердження, що наші послуги допомагають бізнесам клієнтів та виводять їх на новий рівень. Це надихає і дає впевненість, що ми рухаємось у вірному напрямку», коментує Олексій Мамонтов, СЕО Inweb.

«Присутність агентства Netpeak на Clutch формує довіру потенційних клієнтів з країн Європи та Америки до наших послуг, а для нашої команди це дає додаткову мотивацію для розвитку — оскільки ми конкуруємо з компаніями міжнародного рівня та тримаємо марку, не уступаючи їм», — зазначає Єгор Дем’янков, СОО Netpeak Agencies Group.

«Ми дуже раді, що наша робота була високо оцінена Clutch», — підкреслює Дмитро Снігір, CEO RadASO. «Ці нагороди є підтвердженням того, що ми на правильному шляху та що наші клієнти задоволені нашими послугами».

Чому це важливо для українського digital-ринку?

  1. Отримання міжнародного визнання, такого як нагорода Clutch, демонструє, що українські компанії відповідають високим світовим стандартам якості та професіоналізму.
  2. Таке визнання підвищує довіру до українських компаній з боку потенційних клієнтів з усього світу. Це дає їм конкурентну перевагу на міжнародному ринку, що дозволяє їм рости та розвиватися.
  3. Зростання українських компаній у сфері digital-маркетингу позитивно впливає на економіку України. Це створює нові робочі місця та збільшує надходження до українського бюджету.

Нагадаємо, у 2022 році Netpeak потравив у ТОП-3 найкращих digital-агентств світу за версією Clutch.

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...