Реклама

🍏 Apple «відповідально» підходить до роботи над своїм генеративним ШІ — Тім Кук

Čytaty latynkoju
🍏 Apple «відповідально» підходить до роботи над своїм генеративним ШІ — Тім Кук
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Apple «відповідально» підходить до роботи над своїм генеративним ШІ — Тім Кук
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Останнім часом генеративний штучний інтелект (ШІ) все більше набирає популярності і багато компаній намагаються впроваджувати його до своїх послуг. У цьому випадку звісно логічним постає питання, а що ж там Apple думає над цим.

Раніше Тім Кук уже відзначав великий потенціал ШІ, хоча водночас звертав увагу не те, що є «проблеми, які потребують вирішення».

Цього разу голова Apple під час телефонної розмови з інвесторами за результатами за четвертого кварталу 2023 року знову торкнувся цієї теми. У Кука запитали, як Apple експериментує з генеративним ШІ, з огляду не те, що більшість конкурентів вже запустили продукти на базі ШІ.

Тут він відзначив, що ШІ вже використовується у пристроях компанії, до прикладу в Apple Watch. Однак мова також зайшла й про інструменти на кшталт ChatGPT про що Кук відзначив, «очевидно, що ми працюємо над цим».

Що стосується генеративного ШІ, то, звісно, ми працюємо над цим. Я не буду вдаватися в подробиці, тому що, як ви знаєте, ми цим не займаємося. Але ви можете бути впевнені, що ми інвестуємо. Ми інвестуємо досить багато. Ми будемо робити це відповідально, і це... з часом ви побачите вдосконалення продуктів, в основі яких лежать ці технології.

Нагадаємо. що напередодні Apple провела свій захід Scary Fast, де презентувала нам нові чипи M3 та MacBook Pro та iMac на їхній базі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...