Реклама

🍏 Tap to Pay для iPhone тепер в Україні — ПриватБанк оголосив про підтримку функції від Apple

Čytaty latynkoju
🍏 Tap to Pay для iPhone тепер в Україні — ПриватБанк оголосив про підтримку функції від Apple
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Tap to Pay для iPhone тепер в Україні — ПриватБанк оголосив про підтримку функції від Apple
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Один з найбільших банків України, ПриватБанк, повідомив про запуск технологій безконтактної оплати Tap to Pay на iPhone від Apple.

Наразі це перший український банк, який отримав підтримку цієї функції. Загалом Україна стала лише сьомим регіоном у якому доступний Tap to Pay після того, як технологія почала з’являтися за межами США.

Про запуск технології голова правління ПриватБанку, Герхард Бьош, відзначив:

Ми раді запустити Tap to Pay на iPhone для підприємців та бізнесу в Україні, щоб надати просте та безпечне рішення, яке пропонує більшу гнучкість у прийомі платежів, для бізнесу будь-якого розміру — від вуличних торговців до великих рітейлерів. Як державний банк з найбільшою часткою малого та середнього бізнесу, ми відчуваємо велику відповідальність за підтримку бізнесу в масштабуванні та ефективності за допомогою швидких, особистих платіжних рішень.

Скористатися цією функцією можна, якщо у вас є iPhone (XS або вище) та за допомогою застосунку «Термінал» для iOS — без необхідності в POS-терміналі чи будь-якому додатковому  обладнанні.

Про сам застосунок також зазначив Євген Заіграєв, член правління ПриватБанку з питань МСБ:

Розроблений ПриватБанком додаток «Термінал» для iPhone — це комплексне готове рішення для бізнесу, яке дозволяє не тільки приймати безконтактні платежі з карток Visa та Mastercard, але також реєструвати касові операції, створювати та фіскалізувати чеки та передавати інформацію податковим органам.

Відзначимо, що вперше даний сервіс представили в лютому 2022 року. Tap to Pay дозволяє сумісним iPhone приймати платежі через Apple Pay, безконтактні кредитні та дебетові картки та інші цифрові гаманці, використовуючи лише iPhone. Функція на iPhone використовує технологію NFC для безпечної автентифікації безконтактних платежів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...