Реклама

🤔 Telegram додав цитування повідомлень та оновив передогляд посилань

Čytaty latynkoju
🤔 Telegram додав цитування повідомлень та оновив передогляд посилань
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤔 Telegram додав цитування повідомлень та оновив передогляд посилань
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Популярний месенджер Telegram отримав оновлення у якому тепер стала більш гнучкою можливість робити відповіді, вставляти посилання та ін.

Цитування

У своєму анонсі в компанії відзначили, що відповіді були запроваджені ще у 2015 році для полегшення орієнтування користувачів у великих чатах. Однак тепер у месенджері цю функцію вирішили вдосконалити та додати конкретне цитування певного фрагмента повідомлення.

Також відповіді можна тепер надсилати в інші чати.

Окрім цього ви також тепер маєте можливість форматувати текст свого повідомлення у вигляді цитати (раніше можна було виділити жирним, курсивом та ін.)

Передогляд посиланнь

Також у месенджері оновили попередній огляд посилань. Тепер користувачі мають можливість змінити розмір медіа, яке вставлене у посилання, орати чи передогляд буде демонструватися над або під повідомленням.

Окрім цього нарешті, якщо ви вставляєте декілька посилань можна буде обрати з якого саме потрібно демонструвати передогляд (раніше показувалось лише з першого вставленого посилання).

Колір акаунта та історії

Передплатники Telegram Premium тепер можуть ще більше кастомізувати свій профіль. Можна обрати колір, яким буде відображатись ваше ім’я, посилання та відповіді на ваші повідомлення.

Також тепер користувачі мають можливість перемотувати історії у месенджері.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...