Реклама

🤭 Порнозірка Райлі Рід запускає власний ШІ чат-бот

Čytaty latynkoju
wallpaperflare.com
🤭 Порнозірка Райлі Рід запускає власний ШІ чат-бот
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤭 Порнозірка Райлі Рід запускає власний ШІ чат-бот
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Відома порноакторка та як виявилось медіаінвесторка, Райлі Рід, виступила співзасновницею ШІ чат-бота Colona.ai.

Акторка відома за своїми ролями у фільмах для дорослих вирішила використати нові можливості генеративного ШІ, але у сфері розваг для дорослих. За допомогою такої онлайн-платформи користувачі можуть спілкуватися з цифровими версіями своїх улюблений акторок.

Однак все має бути пристойно (наскільки це можливо), адже аватари Clona.ai навчаються за згоди самих моделей, які мають прямий вплив на те, про що їхні цифрові образи будуть говорити, а про що ні.

Наразі чат-бот доступний у бета-версії та має безкоштовний тариф з доступними п’ятьма повідомленнями на місяць. Однак за передплату в $30 на місяць користувачі зможуть вести «інтимні бесіди» з цифровими версіями зірок фільмів для дорослих. Наразі сайт має дві моделі, саму Райлі Рід, а також Lena The Plug.

Як відзначає сама Рід, таким чином вона хоче використати на свою користь нові можливості технологій:

Реальність така, що штучний інтелект наближається, і якщо це не Clona, то хтось інший. Коли (інші люди) використовують діпфейки абощо — якщо я не буду співпрацювати з ним, то хтось інший вкраде мою подобу і зробить це без мене. Тому, коли мені представили цю можливість, я дуже зраділа, бо відчула, що маю шанс стати частиною технологічного прогресу суспільства.

Відзначається, що Clona.ai використовує LLaMa, велику мовну модель Meta з відкритим вихідним кодом, над якою у компанії інтенсивно працюють, щоб створити віртуальну версію, яка відображає індивідуальність людини, що стоїть за нею.

Також раніше ми повідомляли, що в Україні збираються декриміналізувати порнографію.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...