Реклама

😏 Instagram тестує можливість постити Stories для кількох груп осіб

Čytaty latynkoju
😏 Instagram тестує можливість постити Stories для кількох груп осіб
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😏 Instagram тестує можливість постити Stories для кількох груп осіб
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Instagram планують додати можливість дозволити користувачам ділитися своїми Stories на кілька груп своїх друзів та підписників.

Як повідомляє видання Engadget, про це розповів під час трансляції на своїй сторінці голова Instagram Адам Моссері. Він відзначив, що вони почали тестувати можливість ділитися Stories з кількома списками вашої аудиторії.

Нагадаємо, що наразі  у вас є можливість ділитися своїми Stories зі всіма своїми підписниками або ж з обраним колом «Близьких друзів». Також звісно є можливість обмежити користувачів, які можуть бачити ваші Stories.

Однак тепер у компанії вирішили дати своїм користувачам більше свободи у налаштуванні списків осіб з якими ви хочете ділитися тими, чи іншими моментами.

Це дозволяє вам ділитися історіями з меншими групами і дає вам більше контролю над тим, хто може бачити ваші історії. Як людина, яка часто користується функцією «Близькі друзі», я в захваті від можливості створювати додаткові списки для людей з мого життя.

Адам Моссері

Однак відзначається, що хоча й Моссері, був у захваті від нової функції, вона все ще є експериментальною, тому немає гарантій, що вона може з’явитися. Хоча звісно це було б доволі корисне нововведення.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...