Реклама

🤡 Ілон Маск має в планах «невелику щомісячну плату» для усіх користувачів Twitter (X)

Čytaty latynkoju
🤡 Ілон Маск має в планах «невелику щомісячну плату» для усіх користувачів Twitter (X)
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤡 Ілон Маск має в планах «невелику щомісячну плату» для усіх користувачів Twitter (X)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Twitter Blue може через певний період стати не єдиною передплатою на платформі. Можливо, у найближчому майбутньому усім користувачам доведеться звикати до «невеликої щомісячної» плати за використання соцмережі.

Про це розповів Ілон Маск під час трансляції своєї розмови у Twitter (X) з прем’єр-міністром Ізраїлю, Біньяміном Нетаньягу. Власник соцмережі заявив, що має в планах запровадження місячної плати для усіх користувачів Twitter (X) задля того, щоб побороти ботів.

Це єдина найважливіша причина, чому ми рухаємось до невеликої щомісячної плати за використання системи X. Це єдиний спосіб, який я бачу, для боротьби з величезними арміями ботів. Бот коштує копійки, але якщо комусь доводиться платити навіть кілька доларів або якусь незначну суму, тоді ефект від вартості ботів дуже високий.

Маск також додав, що це може бути дешевша передплата за преміальний сервіс Twitter Blue вартістю $8 на місяць.

Нагадаємо, що напередодні Ілон Маск заявив, що Twitter (X) подасть позов про наклеп проти Антидифамаційної ліги (ADL). Він звинуватив організацію, яка бореться з антисемітизмом та екстремізмом, у неправдивих звинуваченнях його і X в антисемітизмі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...