Реклама

🍏 Презентація Apple 12 вересня: чого чекати, новий iPhone 15 з USB-C, Watch Series 9

Čytaty latynkoju
🍏 Презентація Apple 12 вересня: чого чекати, новий iPhone 15 з USB-C, Watch Series 9
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Презентація Apple 12 вересня: чого чекати, новий iPhone 15 з USB-C, Watch Series 9
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Чергова конференція Apple почнеться вже сьогодні, 12 вересня. Розбираємося, що може показати корпорація та чого варто очікувати.

Презентація, на якій очікується показ нових смартфонів лінійки iPhone 15 та інших новинок, почнеться 12 вересня о 20:00 за Києвом. Подивитися можна буде:

На сайті компанії;
У застосунку Apple TV;
На офіційному YouTube-каналі.

iPhone 15

Найочікуванішою новинкою презентацій стануть нові iPhone 15. Очікується, що дизайн базових моделей майже не зміниться, проте iPhone 15 і iPhone 15 Plus отримають інтерактивний виріз Dynamic Island, який в iPhone 14 був лише у Pro-версій.

Базові моделі отримають процесори Apple A16 Bionic та 6 Гб оперативної пам’яті. Щодо камери — у базові iPhone 15 перейдуть камери від старших моделей попередньої лінійки iPhone 14 Pro/Pro Max. Роздільна здатність — 48 Мп.

Інсайдери кажуть, що iPhone 15 Pro/Pro Max отримають титанові бічні грані, а також тонші рамки дисплея. Всередині буде процесор Apple A17 Bionic та 8 Гб оперативної пам’яті.

Крім того, iPhone 15 Pro Max отримає перископічний модуль камери, який забезпечить шестикратний оптичний зум. Також очікується, що новий Pro Max отримає оновлення перемикача беззвучного режиму. Його можна буде налаштовувати під потреби користувача.

Нові смартфони можуть отримати USB-C замість традиційного Lightning. Щодо кольорів — нові iPhone з’являться у чорному, зеленому, рожевому, блакитному та жовтому кольорах.

AirPods Pro

Очікується, що нові AirPods Pro отримають зарядний кейс з USB-C. Також Apple може випустити оновлення для гарнітури задля поліпшення перемикання між пристроями.

Apple Watch

На презентації варто очікувати нові Apple Watch Series 9, які збережуть дизайн і розмірну сітку попередніх моделей, проте вийдуть у нових кольорах.

Ймовірно, головним оновленням стане збільшення продуктивності через новий чип S9 на базі Apple A15 Bionic.

Також Apple може представити сьогодні Apple Watch Ultra 2. Вони отримають розмір у 49 мм і новий дизайн, а також оновленні датчики.

iOS 17, iPadOS 17 і macOS 14

На презентації продемонструють нові версії операційних систем Apple, зокрема iOS 17, iPadOS 17 і macOS 14. Вже відомо, що оновлення до iOS 17 будуть підтримувати всі смартфони компанії, починаючи з серії iPhone XS, XS Max і XR.

Нагадаємо, редакція Na chasi проведе текстову трансляцію події у соцмережах та на сайті.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...