Реклама

🍏 Apple планує відмовитись від силіконових аксесуарів — чутки

Čytaty latynkoju
🍏 Apple планує відмовитись від силіконових аксесуарів — чутки
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Apple планує відмовитись від силіконових аксесуарів — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже невдовзі має відбутися захід від Wonderlust від Apple, на якому компанія готується анонсувати iPhone 15 та iPhone 15 Pro. Як завжди напередодні таких презентацій починають з’являтися різноманітні чутки.

Цього разу однією з таких є те, що Apple може почати поступово відмовлятися від силіконових аксесуарів до своїх девайсів. Інформацією про це поділився портал MacRumors з посиланням на анонімне джерело.

Відзначається, що компанія, можливо, має у своїх планах припинення виробництва аксесуарів «з силіконової гуми та фтореластомерів» та хоче замінити їх на більш екологічні матеріали.

Повідомляється також, що відмова від силікону «не є неминучою, натомість це буде більш поступовий перехід, при якому наявні моделі не будуть оновлюватися новими кольоровими варіантами».

Варто відзначити, що Apple використовує ці матеріали у доволі багатьох своїх аксесуарах: чохли для iPhone, ремінці Apple Watch та ін.

Тому доволі логічно, що така відмова, як повідомляється, буде «поступовою», адже це доволі широкий набір товарів для яких компанії доведеться замінити підхід до виробництва.

Відзначається також, що починаючи з лінійки iPhone 15 цього року, Apple використовуватиме новий матеріал під назвою FineWoven для преміум-чохлів до своїх смартфонів.

Нагадаємо, що нова презентація Apple має відбутися 12 вересня о 20:00, що відомо про захід читайте за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...