Реклама

📱 Sony презентувала Xperia 5 V - це компактий смартфон із хорошою камерою

Схожі сенсори Sony виробляє для Apple.
Čytaty latynkoju
📱 Sony презентувала Xperia 5 V - це компактий смартфон із хорошою камерою
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Sony презентувала Xperia 5 V - це компактий смартфон із хорошою камерою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Схожі сенсори Sony виробляє для Apple.

Sony представила смартфон Xperia 5 V з деякими приємними висококласними функціями та однією меншою камерою, а також дещо нижчою ціною. Компанія також обіцяє «надзвичайні враження від прослуховування музики та відео» завдяки HDR-дисплею, оновленим динамікам тощо – і все це за дещо нижчою ціною, ніж у попередньої моделі Xperia 5 IV

Смартфони Sony – це все про камери, і в цьому відношенні є хороші новини, незважаючи на те, що масив камер виглядає гірше. Xperia 5 V (так, це «п’ять п’ять») має той самий 52-мегапіксельний датчик Exmor T з тильним підсвічуванням (BSI) типу 1/1,35 дюйма, що і Xperia 1 V, а це означає, що він дуже швидкий і дуже хороший в умовах низької освітленості. Крім того, Sony вдосконалила “режим боке” зі штучним інтелектом, щоб зробити знімки «ближчими до стандартів камер зі змінними об’єктивами», повідомляє компанія.

Як видно на фото вище, тепер задньої камери лише дві — 48-мегапіксельна Exmor T і 12-мегапіксельна 16-міліметрова надширококутна – замість трьох, як у Xperia 5 IV. Однак основний сенсор має набагато вищу роздільну здатність, ніж попередня 12-мегапіксельна телефотокамера, і може динамічно перемикатися між фокусними відстанями 24 мм і 48 мм (приблизно 48 мм і 96 мм в 35-міліметровому еквіваленті), тому ви все ще отримуєте еквівалентний 2-кратний оптичний зум (без втрат), який повинен робити набагато чіткіші знімки.

Як і раніше, ви можете знімати відео у форматі 4K зі швидкістю до 120 кадрів на секунду в режимі HDR, а також оптичну стабілізацію зображення та 5-осьову електронну стабілізацію з гіроскопічним приводом для максимальної плавності. Серед інших функцій – запис у форматі HDR, відстеження руху очей, колірні пресети Creative Look і новий додаток Video Creator, який автоматично створює фінальне відео на основі вибраних вами кадрів і музики. А для творців аудіо – спеціальний мікрофон для запису голосу, «який вловлює ваш голос навіть з іншими голосами та звуками навколишнього середовища», — кажуть у Sony.

Порівняно з Xperia 1 V, смартфон отримав трохи меншу діагональ і роздільну здатність дисплея. Не дісталося п’ятірці і третього модуля камери із зумом; є тільки ультраширик. В іншому смартфони практично повністю ідентичні, навіть батарею на 5000 мА-год зберегли, тож, за ідеєю, автономність має бути навіть кращою. Загалом, за свої €1000 це непогана пропозиція для фанатів лінійки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...