Реклама

🤡 Поєдинок Цукерберга та Маска: трансляція в Twitter, дата та ін.

Čytaty latynkoju
wallpapers.com
🤡 Поєдинок Цукерберга та Маска: трансляція в Twitter, дата та ін.
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤡 Поєдинок Цукерберга та Маска: трансляція в Twitter, дата та ін.
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ілон Маск на вихідних вирішив анонсувати, що його поєдинок з Марком Цукербергом може транслюватися у Twitter (X). Він також додав, що усі зібрані кошти підуть на благодійність для ветеранів.

Зі свого боку Марк Цукерберг вирішив кинути зі свого боку кілька «випадів» на адресу власника Twitter (X). У своєму Threads він написав:

Хіба ми не повинні використовувати більш надійну платформу, яка дійсно може збирати гроші на благодійність?

Відзначимо, що напередодні того, щоб презентувати ідею трансляції у Twitter (X), як загалом і саму функцію трансляцій, Маск повихвалявся тим, як він «тягає залізо» у підготовці до бою.

Щодо того, коли відбудеться зустріч між Цукербергом і Маском, то це ще не вирішено. Засновник Facebook заявив, що готовий битися з Маском, однак останній не підтверджує дату.

У своєму threads Цукерберг написав:

Я готовий сьогодні. Я запропонував 26 серпня, коли він вперше кинув виклик, але він не підтвердив. Не затримує подих. Я люблю цей спорт і буду продовжувати змагатися з людьми, які тренуються, незалежно від того, що тут відбувається.

Попри те, що Маск не підтверджує дату, він дає свої прогнози на перемогу. Власник Tesla відзначив, що у короткому поєдинку він переможе, але у довгому йому забракне витривалості і тому він може програти.

З чого взагалі почалася уся історія з поєдинком можете дізнатися за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...