Реклама

🌌 NASA запускає власну стримінгову платформу

Čytaty latynkoju
🌌 NASA запускає власну стримінгову платформу
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🌌 NASA запускає власну стримінгову платформу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У NASA вирішили не відставати від трендів та оголосили про те, що агентство запускає власну стримінгову платформу під назвою NASA+ цього літа.

Загалом NASA й так проводить прямі трансляції своїх подій на власному сайті. Однак на новій платформі нам обіцяють не лише прямі ефіри, але й колекції оригінальних шоу.

З запуском стримінгу одразу буде випущено й кілька перших проєктів, які будуть оригінальними новинками. Важливо відзначити, що сервіс NASA+ буде безкоштовним, а самі трансляції не будуть перериватися рекламою.

Як відзначив Марк Еткінд з Офісу комунікацій NASA:

З новою потоковою платформою NASA ми надаємо доступ до космосу за запитом і під рукою. Трансформація нашої цифрової присутності допоможе нам краще розповідати історії про те, як NASA досліджує невідоме в повітрі та космосі, надихає відкриттями та впроваджує інновації на благо людства.

Загалом NASA створює платформу для тих хто має бажання мати безперервний доступ до контенту про космос.

Доступ до сервісу буде здійснюватися через застосунок NASA для пристроїв на iOS та Android, або ж через десктопні та мобільні браузери. Також переглядати шоу можна буде через медіаплеєр, як до прикладу Apple TV.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...