Реклама

🎓 American University Kyiv спільно з EPAM запускають курс “Solution Architecture Fast Track by EPAM”

Čytaty latynkoju
🎓 American University Kyiv спільно з EPAM запускають курс “Solution Architecture Fast Track by EPAM”
  1. Головна
  2. Спецпроєкти
  3. 🎓 American University Kyiv спільно з EPAM запускають курс “Solution Architecture Fast Track by EPAM”
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

American University Kyiv у партнерстві з EPAM, світовим лідером з розробки ІТ-рішень та продуктів цифрової трансформації, запускають курс “Solution Architecture Fast Track by EPAM” в рамках програм навчання впродовж життя від АЮК.

Курс складається з шести модулів, які поєднують теоретичні лекції та практичні завдання на базі реальної практики. Теми модулів:

  • бізнес-архітектура та архітектура рішень,
  • вимоги та архітектурно значущі вимоги,
  • атрибути якості, архітектурні стилі та патерни,
  • архітектурне моделювання,
  • документування архітектури.

Навчання передбачає індивідуальну та групову роботу, а також підтримку менторів. Отримані знання розвинуть глибоке розуміння фундаментальних концепцій та дозволять впроваджувати ефективні архітектурні рішення. Навчальні матеріали будуть розміщуватися у цифровому форматі, що дозволяє студентам рухатися у власному темпі. В середньому на навчання потрібно буде приділяти 10-15 годин на тиждень.

Навчальна програма буде корисною: архітекторам програмного забезпечення, архітекторам рішень, системним аналітикам, технічним керівникам, керівникам проєктів, ІТ-консультантам та інженерам/розробникам програмного забезпечення.

Курс викладатиметься англійською мовою. Для проходження навчання необхідно подати заявку, пройти вступний тест щодо наявних знань та навичок в архітектурі рішень. Рівень володіння англійської мови має відповідати рівню B2 або вище.

Викладач курсу Максим Дябін має понад 14-річний досвід роботи в галузі інформаційних технологій. Починаючи з 2007 року, він успішно працював у різних сферах та проєктах, а в продовж останніх чотирьох років Максим є архітектором рішень в EPAM. Його практичний досвід переважно зосереджений на розробці .Net, програмному консалтингу та знаннях у таких сферах, як .Net, Backend, архітектура програмного забезпечення та хмарні технології.

Старт курсу – 31 липня 2023 року. Тривалість – 13 тижнів. Після завершення курсу відбудеться тестування, за результатами якого надається сертифікат, акредитований American University Kyiv.

Отримати більше інформації про курс та зареєструватися можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...