Реклама

🙁 Evernote звільняє більшість працівників та закриває офіс в США

Čytaty latynkoju
Evernote
🙁 Evernote звільняє більшість працівників та закриває офіс в США
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🙁 Evernote звільняє більшість працівників та закриває офіс в США
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Колись популярний застосунок для створення нотаток Evernote планує піти з ринку США та зосередитися на Європі.

Компанія звільнила більшість своїх співробітників у США та закрила місцевий офіс. Звільненим працівникам запропонували 16 тижнів допомоги, премію за продуктивність і медичне страхування на рік.

У компанії кажуть, що цей крок має на меті «підвищити операційну ефективність». Крім того, відкриття офісу в Європі дозволить Evernote «максимально використати бренд» італійської компанії Bending Spoons, нового власника застосунку.

Як пише The Verge, Bending Spoons придбала Evernote у листопаді минулого року. Тоді в Evernote зазначили, що угода допоможе компанії працювати над розробкою нових технологій разом з Bending Spoons. Ще у лютому компанія звільнила понад 100 працівників, а представник Bending Spoons тоді сказав, що збитковий характер компанії є «нежиттєздатний у довгостроковій перспективі».

Evernote був одним із перших популярних застосунків для створення нотаток. Програму запустили у 2008 році, але з середини 2010-х років компанія втратила популярність та почала зазнавати фінансових втрат.

Раніше ми розповідали, що розробник Niantic оголосив про масштабну реструктуризацію. Під час неї студія закриє свій офіс у Лос-Анджелесі, звільнить понад 200 співробітників і скоротить розробку кількох ігор.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...