Реклама

🛑 Adobe XD більше не доступна як окрема програма у Creative Cloud

Čytaty latynkoju
Unsplash
🛑 Adobe XD більше не доступна як окрема програма у Creative Cloud
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🛑 Adobe XD більше не доступна як окрема програма у Creative Cloud
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Програма розробки інтерфейсів Adobe XD зникла з панелі запуску Creative Cloud. Крім того, її більше не можна придбати як окрему програму.

Як зазначає The Verge, Adobe наразі перебуває в процесі придбання Figma, яка дуже схожа за функціональністю на Adobe XD. Видання пише, що якщо Adobe все ж таки вдасться придбати Figma, закриття Adobe XD «виглядає логічною дією».

Наразі Анаіс Грагеб з Creative Cloud & Innovation підтвердила The Verge, що Adobe продовжить підтримувати Adobe XD для клієнтів, що вже придбали програму. Також тепер отримати XD можливо лише через підписку Creative Cloud All Apps. Раніше програма окремо коштувала приблизно $10 на місяць, а All Apps — $55.

Наразі невідомо, коли Adobe офіційно заявить про закриття XD. Ще у травні представники компанії поясняли, що програма більше не доступна окремо. Ймовірно, офіційне закриття відбудеться після угоди з Figma.

Також варто зазначити, що наразі європейські антимонопольні регулятори готуються розпочати офіційне розслідування угоди між Adobe та Figma. На думку регуляторів, угода може призвести до «зменшення кількості інновацій та вищих цін».

Раніше ми розповідали, що Adobe презентувала нове сімейство генеративних моделей штучного інтелекту Firefly. Цей пак складається з двох інструментів — перший може генерувати зображення за текстовим запитом, а другий створює стилізований текст.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...