Реклама

Український Netpeak став партнером AMAZON

Агентство digital-маркетингу Netpeak Ukraine, яке є частиною Netpeak Agencies Group, стало партнером Buy with Prime на Amazon.
Čytaty latynkoju
Український Netpeak став партнером AMAZON
  1. Головна
  2. Техно
  3. Український Netpeak став партнером AMAZON
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Агентство digital-маркетингу Netpeak Ukraine, яке є частиною Netpeak Agencies Group, стало партнером Buy with Prime на Amazon.

Buy with Prime від Amazon дозволяє продавати товари на сайті клієнта через платформу маркетплейсу. Це дає змогу збільшити довіру з боку користувачів до онлайн-магазину, пришвидшити доставку і, як наслідок, збільшити в середньому конверсії на 25% (за офіційною статистикою компаній, які вже використовують Buy with Prime). При цьому на сайті зберігається повний функціонал стандартного кошика та знижується вартість опрацювання замовлення, порівняно з маркетплейсом.

Ми, як агентство, завжди сфокусовані на тому, щоб давати українському бізнесу найкращі можливості для міжнародного масштабування. Пишаємося визнанням Amazon нашої експертизи у володінні інструментами просування на цьому маркетплейсі. Та раді, що відтепер у кожного нашого партнера, якому ми допомагаємо будувати бізнес на Amazon, також буде можливість підтримки 24/7 від нашого персонального менеджера.

Олександр Власенко, Head of Marketplace Growth Department в агентстві Netpeak Ukraine.

Netpeak Agencies Group (частина Netpeak Group) — група digital-агенцій, яка допомагає масштабуватися та зростати бізнесу за рахунок побудови комплексної ROMI-орієнтованої системи маркетингу в компанії. До групи агенцій входять Netpeak Ukraine, Netpeak Bulgaria, Netpeak Kazakhstan, Netpeak Alliance та RadASO.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...