Реклама

😡 Хакери погрожують злити 80 ГБ конфіденційних даних користувачів Reddit

Čytaty latynkoju
😡 Хакери погрожують злити 80 ГБ конфіденційних даних користувачів Reddit
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😡 Хакери погрожують злити 80 ГБ конфіденційних даних користувачів Reddit
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хакери погрожують оприлюднити конфіденційні дані, викрадені з Reddit. Зловмисними вимагають викуп та скасування суперечливого підвищення цін на API.

Як пише TechCrunch, за атакою стоїть шахрайська група BlackCat, також відома як ALPHV. Хакери стверджують, що вкрали 80 гігабайтів даних із Reddit під час лютневого зламу систем компанії.

BlackCat повідомила, що двічі зв’язувалася з Reddit – один раз 13 квітня та ще раз 16 червня – але так й не отримала відповіді. Загалом, хакери хочуть 4,5 мільйона доларів в обмін на видалення вкрадених даних, а також щоб Reddit скасував зміни ціни API.

Речник Reddit Джина Антоніні підтвердила, що заяви BlackCat стосуються кіберінциденту з Reddit 9 лютого. Тоді технічний директор Reddit Крістофер Слоу заявив, що хакери отримали доступ до інформації про співробітників і внутрішніх документів під час фішингової атаки. Слоу додав, що у компанії «немає доказів» що хакери вкрали особисті дані користувачів.

BlackCat наразі не поділилася жодними доказами крадіжки даних.

Раніше понад шість тисяч сабреддітів на Reddit, серед яких і спільноти з найбільшою кількістю підписників, стали приватними на знак протесту проти майбутніх змін у ціноутворенні на API. Також раніше ми розповідали, що Reddit звільнить близько 5% працівників.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...