Реклама

🤔 Функція «Спільноти» у Twitter стала доступна більшій кількості людей

Čytaty latynkoju
Unsplash
🤔 Функція «Спільноти» у Twitter стала доступна більшій кількості людей
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤔 Функція «Спільноти» у Twitter стала доступна більшій кількості людей
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Соцмережа Twitter розширила доступ до функції «Спільноти».

Зазначається, що «Спільноти» — це групи з модерованими обговореннями, де користувачі Twitter можуть «збиратися та спілкуватися».

Загалом, інструмент схожий на Reddit, а точніше на його «сабредіти». Користувачі обраної спільноти можуть створювати треди та відповідати на інші. Важливо зазначити, що відповіді у спільнотах не відображаються у персональній стрічці користувача. Крім того, поширювати твіти у спільнотах не можна у власну стрічку.

Наразі спільноти можуть бути як публічними, так й приватними. «Відкриті» спільноти можуть переглядати та приєднуватись будь-які користувачі.

Ймовірно, інструмент все ще знаходиться у режимі тестування — не всі користувачі зараз можуть створювати спільнотах. Крім того, ймовірно, функціональність тестують вже декілька років — ще рік тому ЗМІ повідомляли про впровадження «Спільнот». Схоже, на цей раз оновлення отримало більше користувачів.

Наразі невідомо, коли саме Twitter офіційно анонсує «Спільноти». Але за посиланням вже можна долучитися до спільноти Na chasi.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...