Реклама

🙅‍♂️ Сотні сабреддітів планують припинити роботу на невизначений термін в знак продовження протесту

Čytaty latynkoju
🙅‍♂️ Сотні сабреддітів планують припинити роботу на невизначений термін в знак продовження протесту
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🙅‍♂️ Сотні сабреддітів планують припинити роботу на невизначений термін в знак продовження протесту
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Понад 300 сабреддітів на Reddit, серед яких такі популярні, як r/aww, r/music, r/videos та r/futurology, планують припинити роботу на невизначений термін після того, як 14 червня завершиться великий протест проти змін в API платформи.

Це означає, що користувачі не зможуть отримати доступ до цих спільнот у цей час.

Про це було оголошено одразу після того, як видання The Verge повідомило, що у внутрішній записці для співробітників Reddit генеральний директоh Стів Гаффман відзначив, що й як і усі попередні такі протести «цей також пройде». Тут же він також додав, що дводенний протест не спричинив значного впливу на доходи компанії.

Нагадаємо, що з 12 по 14 червня тисячі сабреддітів стали недоступними на знак протесту проти змін в API платформи. Відзначимо, що протест планувався ще з минулого тижня після того, як розробники деяких з найулюбленіших сторонніх застосунків для Reddit заявили, що не зможуть дозволити собі оновлені ціни на API платформи. Адже після цього розробникам довелося б платити платформі майже $20 млн на рік. Так до прикладу розробник застосунку Apollo для Reddit на iOS оголосив, що він закриється 30 червня через зміни в API.

📣 Had a call with Reddit to discuss pricing. Bad news for third-party apps, their announced pricing is close to Twitter’s pricing, and Apollo would have to pay Reddit $20 million per year to keep running as-is.
by u/iamthatis in apolloapp

Раніше ми повідомляли, що у Reddit вирішили звільнити близько 5% працівників.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...