Реклама

👨‍🎨 Такаші Муракамі хвилюється, що ШІ зробить його неактуальним

Čytaty latynkoju
Museum of Contemporary Art Chicago
👨‍🎨 Такаші Муракамі хвилюється, що ШІ зробить його неактуальним
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👨‍🎨 Такаші Муракамі хвилюється, що ШІ зробить його неактуальним
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Відомий японський художник Такаші Муракамі висловився щодо популярності штучного інтелекту.

Як пише The Japan Times, Такаші Муракамі сприймає появу ШІ як появу комп’ютера Apple II у 1980-х роках, який «змив старше покоління професіоналів дизайну».

Відомий художник на відкритті нової виставки в Парижі зазначив, що цього разу «зміна поколінь буде драматичною». Муракамі також каже, що «художники, які створювали звичні речі, будуть випереджені та замінені інженерними техніками, які зуміють зробити найхимерніші речі знайомими».

Нагадаємо, Такаші Муракамі створює цікаві роботи в жанрі нео-поп-арту, які поєднують мотиви традиційного японського мистецтва з сучасними аніме та мангою. Його картини коштують мільйони доларів, також митець робив колаборації з Louis Vuitton та Ye. Інколи митець навіть робить відеокліпи, як-от you should see me in a crown Біллі Айліш:

Крім того, Муракамі завжди встигає й за цифровізацією мистецтва — наприклад, він був одним з перших, хто інтегрував криптовалюту та NFT у своє мистецтво.

Щодо інших митців — раніше ми розповідали, що легендарний художник Final Fantasy Есітака Амано створив новий скін для Fortnite.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...