Реклама

🍏 Apple може анонсувати «нові Mac» на WWDC 2023 у понеділок. Що відомо ще

Čytaty latynkoju
🍏 Apple може анонсувати «нові Mac» на WWDC 2023 у понеділок. Що відомо ще
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Apple може анонсувати «нові Mac» на WWDC 2023 у понеділок. Що відомо ще
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Конференція Apple WWDC 2023 стартує в понеділок зі спеціальної вступної промови. Окрім нового програмного забезпечення, такого як iOS 17 та watchOS 10, очікується, що компанія представить свою широко обговорювану гарнітуру змішаної реальності. Але крім цього, на заході ми можемо побачити нові Mac.

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, компанія збирається представити «кілька нових Mac» під час виступу. Також він відзначив, що презентація буде, мабуть, «однією з найдовших в історії Apple і легко перевищить дві години».

WWDC 2023 буде наповнена новими продуктами

До початку спеціального заходу WWDC 2023 залишилося всього кілька днів, і Гурман написав у Twitter, що очікує, що основна увага в доповіді буде приділена кільком новим Mac і гарнітурі змішаної реальності, а нові версії операційних систем Apple відійдуть на задній план.

Наразі не дивно, що гарнітура змішаної реальності, яка поки що називається Apple Reality Pro, буде в центрі уваги на заході. Apple працювала над цим проєктом роками, і це наступна велика справа компанії після запуску Apple Watch у 2014 році. Вперше Apple запросила кількох експертів з VR відвідати захід особисто, що дає підстави припустити, що гарнітура буде представлена.

Концепт гарнітури від Apple

Що стосується програмного забезпечення, ми вже кілька місяців чули, що більшість оновлень, які будуть представлені наступного тижня, не принесуть жодних серйозних змін. Практично немає чуток про нові функції в macOS 14, tvOS 17 і iPadOS 17. Лише watchOS 10, за чутками, отримає новий інтерфейс, тоді як iOS 17, як очікується, отримає нові можливості кастомізації екрана блокування.

Що стосується комп’ютерів Mac, то існує багато невизначеності щодо майбутніх продуктів. Чутки вже давно дражнять новим 15-дюймовим MacBook Air. Так, портал 9to5Mac дізнався від джерел, що Apple працює над новими 13-дюймовим і 15-дюймовим MacBook Air з чіпом M3. Також ведеться робота над новим 13-дюймовим MacBook Pro на базі M3. Востаннє ці ноутбуки оновлювалися в червні минулого року.

«Кілька нових Mac» з’являться найближчим часом

Однак Гурман нещодавно заявив, що перші Mac з процесором M3 будуть випущені пізніше цього року, а 15-дюймовий MacBook Air, який незабаром буде представлений, працюватиме на тому ж чипі M2, що і нинішня 13-дюймова модель. Так що ж це за «кілька Mac»?

Наразі важко сказати. Apple нещодавно оновила чипом M2 і його варіантами Mac mini і MacBook Pro, тому малоймовірно, що ці моделі отримають ще одне оновлення найближчим часом. Залишається iMac, але джерела Гурмана повідомляють, що компанія вирішила відмовитися від чіпа M2 для свого настільного комп’ютера.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...