Реклама

📷 Apple припиняє роботу старого хмарного сервісу My Photo Stream

Čytaty latynkoju
Unsplash
📷 Apple припиняє роботу старого хмарного сервісу My Photo Stream
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📷 Apple припиняє роботу старого хмарного сервісу My Photo Stream
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Apple припиняє роботу хмарного сервісу синхронізації фотографій My Photo Stream, який у 2011 році запустила разом з iCloud.

Сервіс пропрацює лише до 26 липня 2023 року, після чого Apple його відключить. Зараз компанія пропонує користувачам перенести фото на локальні пристрої, щоб потім завантажити знімки в iCloud Photos. 

Як згадав The Verge, хоча сервіс My Photo Stream й був безплатним, він мав незручні обмеження. Наприклад, обмеження кількості фото, що можна завантажити, та термін зберігання у хмарі — до 30 днів. Потім треба було вручну переносити фото знов на пристрій, або вони видалялися. Також My Photo Stream не зберігав фото в оригінальній високій роздільній здатності. 

Раніше ми розповідали, що Apple зареєструвала товарний знак xrOS в Новій Зеландії. Інсайдери вважають, що компанія представить свою AR/VR-гарнітуру на конференції WWDC.

Крім того, зараз компанія наймає щонайменше десяток нових експертів з генеративного штучного інтелекту на тлі чуток про те, що компанія активізує свою роботу над ШІ.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...