Реклама

📱 Замбія та Колумбія впровадять у себе українську «Дію»

Čytaty latynkoju
Мінцифри
📱 Замбія та Колумбія впровадять у себе українську «Дію»
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Замбія та Колумбія впровадять у себе українську «Дію»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Українську систему «Дія» впровадять у Замбії та Колумбії за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку. Також Мінцифри веде перемовини з Косово.

У Вашингтоні відбулася презентація української розробки електронного врядування «Дія». Захід організували спільно USAID і Міністерством цифрової трансформації України та за підтримки Посольства України в США, UK Aid, Eurasia Foundation, Visa, Diia.Education та Google.

Про це під час презентації «Дії» у Вашингтоні, адміністраторка агентства USAID Саманта Пауер зазначила, що «такий досвід матиме свої особливості в різних країнах».

Ми продовжимо наше тісне партнерство з Україною, як шляхом подальшої підтримки розвитку «Дії», так і в сприянні партнерству з іншими країнами, щоб українське лідерство могло надихати більше цифрових трансформацій у всьому світі.

Саманта Пауер, адміністраторка агентства USAID

Як приклад Пауер попросила американців уявити, як у смартфоні вони можуть отримати доступ до свого паспорта, подати заявку на будівництво або скористатися іншими послугами без зайвої бюрократії. За її словами, для людей у США це звучить як фантастика, але в Україні це вже працює.

Загалом, команда Мінцифри веде переговори щодо експорту «Дії» з 10 країнами. Нагадаємо, застосунок та платформа «Дія» — це реалізація концепції так званої «держави в смартфоні». Всі державні послуги онлайн доступні цілодобово.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...