Реклама

🤡 YouTube додасть на ТБ 30-секундну рекламу, яку не можна пропускати

Čytaty latynkoju
🤡 YouTube додасть на ТБ 30-секундну рекламу, яку не можна пропускати
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤡 YouTube додасть на ТБ 30-секундну рекламу, яку не можна пропускати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Перегляд YouTube на телевізорі може стати ще більш неприємним, якщо ви не платите за те, щоб не бачити рекламу. Як було оголошено на заході YouTube Brandcast у середу, YouTube незабаром додасть 30-секундну рекламу, яку не можна буде пропустити/

YouTube заявляє, що глядачі бачитимуть одну 30-секундну рекламу замість двох послідовних 15-секундних оголошень. Проте це не означає, що ці коротші оголошення повністю зникнуть.

30-секундні оголошення будуть доступні для рекламодавців через YouTube Select, кураторську рекламну платформу, яка націлена на п’ять відсотків найкращого контенту YouTube. YouTube стверджує, що 70 відсотків показів YouTube Select припадає на телевізори, що робить його ідеальною платформою для довших оголошень.

У YouTube також оголосили, що почнуть тестувати рекламу, яка з’являється, коли глядач ставить відео на паузу на підключеному телевізорі. Це схоже на рекламу на паузі, яку кілька років тому запустив Hulu. Судячи з прикладу зображення, опублікованого AdWeek, реклама на паузі на YouTube з’являється у вигляді банера навколо відео, і її можна прибрати, натиснувши кнопку «прибрати».

Наразі компанія не повідомила, коли ці зміни будуть впроваджені.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...