Реклама

🥽 Apple зареєструвала товарний знак xrOS для своєї AR/VR-гарнітури

Čytaty latynkoju
Unsplash
🥽 Apple зареєструвала товарний знак xrOS для своєї AR/VR-гарнітури
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🥽 Apple зареєструвала товарний знак xrOS для своєї AR/VR-гарнітури
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Apple зареєструвала товарний знак xrOS в Новій Зеландії. Інсайдери вважають, що компанія представить свою AR/VR-гарнітуру на конференції WWDC.

Крім назви операційної системи для майбутньої гарнітури, стало відомо й офіційний шрифт. Як помітив користувач Parker Ortolani, для маркетингу використовуватимуть шрифт San Francisco — як і для macOS, iOS, watchOS і tvOS. 

Ймовірно, що xrOS розшифровується як «extended reality» — новий пристрій від Apple як раз міститиме функції віртуальної та доповненої реальності. Джерела з Apple підтвердили цю назву у коментарі для Bloomberg ще минулого року. Крім того, Apple розміщує торгову марку ‌xrOS‌ в кількох країнах через приховану підставну компанію.

Раніше нова система для гарнітури мала робочу назву Reality OS або rOS, але компанія зрештою вирішила оновити назву до xrOS‌.

Ми розповідали, що гарнітури Apple, ймовірно, отримають процесор Apple M2, представлений на літньому відкритті WWDC 2022, а також 16 Гб оперативної пам’яті. Також стало відомо, що VR/AR-гарнітура Apple використовуватиме «новий фірмовий роз’єм для зарядки» зовнішнього акумулятора.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...