Реклама

🤔 Twittter покращує DM та анонсує аудіо- та відеодзвінки

Čytaty latynkoju
🤔 Twittter покращує DM та анонсує аудіо- та відеодзвінки
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤔 Twittter покращує DM та анонсує аудіо- та відеодзвінки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Останнім часом Twitter працює над багатьма змінами. І хоча деякі з них є досить суперечливими, компанія також має у своїх планах кілька крутих функцій.

У вівторок платформа почала розгортати оновлення для своїх додатків для iOS та Android, яке покращує надсилання приватних повідомлень (DM). Крім того, Twitter підтвердив, що незабаром дозволить користувачам здійснювати аудіо- та відеодзвінки.

Новиною поділився власник Twitter Ілон Маск у своєму особистому профілі. За словами Маска, остання версія застосунку Twitter дозволяє користувачам відповідати на будь-яке повідомлення в треді, а не тільки на останнє. Крім того, користувачі також матимуть можливість вибрати будь-яке емодзі, як реакцію. Але це ще не все.

За словами Маска, сьогодні Twitter має запустити зашифровані приватні повідомлення. Це стане великим кроком вперед, коли мова йде про конфіденційність, оскільки компанія не зможе отримати доступ до зашифрованих повідомлень.

Керівник компанії заявив, що зашифровані повідомлення «будуть швидко ставати складнішими». У 2018 році Twitter визнав, що баг дозволив стороннім розробникам застосунків отримати доступ до приватних повідомлень деяких користувачів.

Цікаво, що Маск також повідомив, що Twitter працює над новою функцією голосового та відеочату, яка має працювати дуже схоже на FaceTime. Генеральний директор компанії зазначив, що користувачі зможуть дзвонити, використовуючи свій юзернейм, «будь-кому на цій платформі, так що ви зможете спілкуватися з людьми в будь-якій точці світу, не даючи їм свій номер телефону».

Наразі Twitter дозволяє користувачам спілкуватися в прямому ефірі через Twitter Spaces, але вони є загальнодоступними і призначені для групових чатів. Це буде перший раз, коли Twitter спробує конкурувати з іншими онлайн-платформами для аудіо- та відеодзвінків.

Також читайте як напередодні у Twitter знайшли альтернативний акаунт Ілона Маска, який він веде від імені маленького хлопчика.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...