Реклама

⏰ Pixies вибачились за те, що Where Is My Mind інколи вимикає будильники на смартфоні

Čytaty latynkoju
Fight Club
⏰ Pixies вибачились за те, що Where Is My Mind інколи вимикає будильники на смартфоні
  1. Головна
  2. Техно
  3. ⏰ Pixies вибачились за те, що Where Is My Mind інколи вимикає будильники на смартфоні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гурт Pixies попросив вибачення перед фанатам за те, що їх пісня Where Is My Mind інколи вимикала будильники на Google Pixel.

Культовий трек 1988 року сіє хаос на деяких пристроях Google — на початку пісні звучить фраза «Stop», через яку будильники й не спрацьовують. Цього тижня про проблему повідомив один з фанатів гурту на Reddit.

Протягом останніх кількох місяців я не міг зрозуміти, чому у випадкові дні без причини мій будильник або не спрацьовував, або вимикався дуже швидко. Сьогодні вранці я прокинувся приблизно за 5 хвилин до того, як спрацював мій будильник. Я зрозумів, у чому причина.

Asevarte, користувач Reddit.

Що з’ясував Asevarte: будильник відтворював плейліст у Spotify, і одна з пісень у списку відтворення — Where is My Mind. Проте будильник вмикає плейліст у випадковому порядку, тому інколи користувач все ж прокидався завчасно. Але без Pixies.

Автори YouTube-каналу під назвою Android Police навіть зняли відео, як це працює.  Й саме дивне у тому, що в інших піснях слово «Stop» не вимикає будильники! Згодом Pixies побачили матеріал Android Police та перепросили за трек в Twitter.

Раніше ми розповідали, що розробник створив будильник, який викладає випадкове фото у Instagram, якщо його вчасно не вимкнути.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...