Реклама

🔢 Discord прибере циферки з ніків — це подобається не всім

Čytaty latynkoju
🔢 Discord прибере циферки з ніків — це подобається не всім
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🔢 Discord прибере циферки з ніків — це подобається не всім
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сервіс для голосового зв’язку і чатів Discord від самого початку мав систему, коли ви обирали собі нікнейм, а до нього також додавався суфікс з чотирьох цифр, аби зробити його унікальним. Подібна система працює в інших геймерських сервісах — таких як Xbox Live чи Battle.net.

Однак аудиторія Discord зростає, і, здається, ця система сягає своїх обмежень. Тож адміністрація вирішила перейти на більш класичний принцип вибору нікнеймів.

Користувачам потрібно буде обрати собі новий нікнейм, який може складатися з латинських букв та цифр. Після цього користувач також може додати ім’я, яке відображатиметься замість цього нікнейму, якщо в нього є таке бажання. Це більше схоже на ту систему, яку має Twitter.

Можливість зміни нікнейму розгортатиметься поступово впродовж наступних кількох тижнів, а користувачі отримають відповідне сповіщення, коли вона стане доступною для них.

Проте багато користувачів висловлюється проти нової системи.

Критики зазначають, що цифрові суфікси були особливою фішкою Discord, а також дозволяли краще відрізняти скамерів, які видавали себе за інших осіб. Також можливість зберегти свій оригінальний нікнейм залежатиме від дати реєстрації на платформі, що не дозволить багатьом користувачам ідентифікувати себе так, як вони звикли.

Відповідь Discord була лаконічною та досить стандартною.

У цьому процесі можуть виникнути затримки, і може бути важко розлучитися з тим #0001, який багато значив для вас протягом багатьох років. Ми зробимо все можливе, щоб все пройшло якнайкраще

Discord

Водночас в компанії зазначають, що інші користувачі все ще зможуть знайти вас за старим нікнеймом із суфіксом у глобальному пошуку. Та чи втішає це давніх користувачів платформи, невідомо.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...