Реклама

😀 Reddit нарешті спрощує поширення і перегляд публікацій у соціальних мережах

Čytaty latynkoju
redditinc.com
😀 Reddit нарешті спрощує поширення і перегляд публікацій у соціальних мережах
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😀 Reddit нарешті спрощує поширення і перегляд публікацій у соціальних мережах
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Визнаючи, що «ми не спрощували» обмін публікаціями на інших платформах, Reddit оголосив, що запускає нові функції для розв’язання цієї проблеми.

Серед них — оновлений попередній перегляд поширеного посилання для текстових дописів, що публікуються через сервіси обміну повідомленнями, нова функція публікації в Instagram Stories, публікація скріншотів в один дотик та багато іншого. Покращення йдуть слідом за іншими зручними для користувача функціями, такими як оновлений інтерфейс, покращений пошук коментарів тощо.

Раніше, щоб поділитися публікацією на Reddit у месенджері, одержувачу доводилося натискати на посилання, щоб побачити, що відбувається. Тепер же ви отримуєте візуальний попередній перегляд контенту, а також назву сабреддіту та ін.

Ще одна нова фішка — можливість ділитися контентом Reddit безпосередньо в історіях Instagram без необхідності робити скріншоти, або завантажувати контент на телефон.  Так само як і в таких додатках, як Google Photos, з’являється нова спеціальна таблиця, що показує ваші найбільш використовувані соціальні мережі, щоб ви могли швидко публікувати, не виходячи з програми Reddit.

Нарешті, Reddit представив новий набір інструментів для вбудовування, який полегшує вставку посилання у статті або CMS-платформи, такі як WordPress. Знову ж таки, це дозволяє користувачам не тільки показувати контент Reddit на вебсайті, але й безпосередньо посилатися на нього. Це ставить його в один ряд з іншими соціальними мережами, такими як Twitter, Facebook та Instagram, які мають таку можливість з давніх-давен.

Важко повірити, що Reddit досі існував без цих функцій, але компанія, вочевидь, вважала, що вона стоїть окремо і не потребує додаткового охоплення. Нарешті автаркія завершується.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...