Реклама

🫦 Cвайп уліво: Tinder полишить Росію 30 червня

Čytaty latynkoju
🫦 Cвайп уліво: Tinder полишить Росію 30 червня
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🫦 Cвайп уліво: Tinder полишить Росію 30 червня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Росіянам скоро стане складніше розмножуватися, що безумовно плюс. Популярний сервіс онлайн-знайомств Tinder полишає російський ринок вже 30 червня.

У своїй заяві Match Group, компанія-власник Tinder, пояснила своє рішення порушенням прав людини у цій країні.

Ми прагнемо захищати права людини. Наші бренди вживають заходів для обмеження доступу до своїх послуг в Росії і завершать вихід з російського ринку до 30 червня 2023 року

Match Group

У червні Європол казав, що застосунки знайомств, такі як Tinder, грають вагому роль у проблемі торгівлі людьми, що загострилася з початком повномасштабного російського вторгнення в Україну через збільшення кількість біженців. Для цього організація провела спеціальне дослідження.

Моніторингові заходи дозволили виявити нові тенденції та отримати інформацію про загрозу сексуальної та трудової експлуатації українських біженців. Підозріла діяльність була виявлена на широкому спектрі платформ, у тому числі російськомовних

Європол

Також, імовірно, продовження роботи в країні, очільник якої знаходиться під слідством Міжнародного Кримінального Суду, не дуже добре позначається на репутації бренду.

Сподіваємося, інші компанії візьмуть за приклад рішення Match Group та нарешті полишать російський ринок. Тепер може комусь і не шкода буде заплатити $500 за нову передплату Tinder, про яку ми писали раніше.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...