Реклама

✅ Баг у Twitter дозволяє раніше верифікованим користувачам повернути свою позначку

Čytaty latynkoju
✅ Баг у Twitter дозволяє раніше верифікованим користувачам повернути свою позначку
  1. Головна
  2. Техно
  3. ✅ Баг у Twitter дозволяє раніше верифікованим користувачам повернути свою позначку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минулого місяця Ілон Маск оголосив про припинення верифікації так званих «старих перевірених користувачів». Відповідно тепер кожен, хто хоче отримати синю позначку на своєму акаунті, повинен буде підписатися на Twitter Blue і платити за це задоволення $8 на місяць.

Попит на цю послугу був не надто великим. TechCrunch повідомив, що за перші 3 місяці перезапущена послуга принесла лише $11 млн на мобільних пристроях.

Багато знаменитостей також залишаються не верифікованим. Деяким, зокрема Леброну Джеймсу та Стівену Кінгу, було надано Twitter Blue від імені самого Маска. Це змусило багатьох з них виправдовуватися перед шанувальниками, що вони цього не робили.

Однак, якщо синя позначка біля вашого імені вас не надто відлякує, користувачка Twitter Алі Сігел (подкастерка) виявила баг, який повертає значок колишнім перевіреним користувачам безкоштовно. Потрібно просто написати у біо — former blue check.

Своєю чергою Девід Реншоу з The FADER вирішив перевірити, чи справді це працює, адже до останнього часу його профіль був верифікованим. У випадку з ним додавання і біографію профілю слів former blue check повернуло йому позначку. Цим він поділився надавши скріншоти до та після «операції».

Також напередодні у Twitter знайшли альтернативний акаунт Ілона Маска, який він веде від імені маленького хлопчика.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...