Реклама

✅ Найпопулярніші користувачі Twitter знову отримали синю позначку

Čytaty latynkoju
✅ Найпопулярніші користувачі Twitter знову отримали синю позначку
  1. Головна
  2. Техно
  3. ✅ Найпопулярніші користувачі Twitter знову отримали синю позначку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ще один день, і ще одна історія про Twitter. Цього разу мова йде про те, що платні позначки Twitter Blue раптово почали з’являтися на акаунтах, які, мають щонайменше мільйон підписників. Однак це якщо тільки власники акаунтів не зареєструвалися в сервісі підписки.

У суботу багато користувачів, які мають щонайменше мільйон підписників у Twitter, помітили, що їхні сині галочки, які зникли в п’ятницю під час чистки Ілона Маска, тепер відновлені. Багато хто був незадоволений цими змінами, оскільки вони не підтримують ідею Twitter Blue.

Однак відновлені в суботу сині позначки вводять в оману, показуючи, що акаунти перевірені, оскільки вони підписані на Twitter Blue. Так, Кріссі Тейген, американська модель та телеведуча, поділившись роздратуванням іншого акаунта з приводу повернення позначки, написала:

Я плачу, вони дають їх тепер для покарання.

Тоді Тейген знайшла спосіб, як зробити так, щоб прибрати позначку. У відповідь на коментар подкастера Джона Фавро вона відзначила, що варто лише змінити ім’я.

Відзначимо, що акаунти людей, які вже померли, зокрема Ентоні Бурдена, Чедвіка Боузмена і Кобі Браянта, також отримали оплачені сині позначки, очевидно, не давши на це згоди.

Нещодавнє рішення роздавати Twitter Blue знаменитостям, навіть якщо вони їх не бажають, не викликає здивування. Раніше Ілон Маск зізнався, що «особисто платив» за підписку для Леброна Джеймса, Стівена Кінга та Вільяма Шетнера.

Незрозуміло, яким є фактичне обмеження кількості підписників, яку повинен мати акаунт, щоб активувати так званий значок автоматичної підписки. Однак ті, хто повідомляє, що це сталося з їхніми акаунтами, схоже, мають більше мільйона підписників.

Як відзначає видання Rolling Stone, тепер, коли компанія працює без пресслужби, підтвердити деталі у Twitter вже неможливо. На електронні листи із запитами про будь-які нові події, надіслані до пресслужби компанії, в тому числі й для цієї історії, приходить автоматична відповідь з одним емодзі у вигляді какашки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...