Реклама

🍏 Apple запускає технологію Tap to Pay для iPhone на Тайвані. Це другий регіон після США

Čytaty latynkoju
🍏 Apple запускає технологію Tap to Pay для iPhone на Тайвані. Це другий регіон після США
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Apple запускає технологію Tap to Pay для iPhone на Тайвані. Це другий регіон після США
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Apple оголосила про запуск сервісу Tap to Pay для своїх iPhone у Тайвані. Дана технологія дозволяє незалежним продавцям, дрібним торговцям та великим роздрібним мережам використовувати iPhone як платіжний термінал.

Вперше даний сервіс представили в лютому 2022 року. Tap to Pay дозволяє сумісним iPhone приймати платежі через Apple Pay, безконтактні кредитні та дебетові картки та інші цифрові гаманці, використовуючи лише iPhone. Для цього непотрібно ніякого додаткового обладнання, або банкомата для кредитних карток. Tap to Pay на iPhone використовує технологію NFC для безпечної автентифікації безконтактних платежів.

China Trust Bank і TapPay стали першими платіжними платформами, що підтримують нову функцію для своїх бізнес-клієнтів. Тайбейський банк Fubon Bank додасть підтримку до своєї платіжної платформи пізніше цього року.

Для роботи Tap to Pay потрібно мати iPhone XS або новішу модель. Сама система працює для клієнтів, так само як і будь-яка звичайна транзакція Apple Pay. Продавцям потрібно лише відкрити додаток, зареєструвати продаж та надати свій iPhone покупцю, який зможе скористатися відповідним безконтактним методом оплати.

До цього Tap to Pay для iPhone був доступний для більш ніж 700 000 підприємств по всій території США, а магазини Apple Store у США також впровадили цю функцію. Тайвань став другим регіоном, який підтримує функцію Tap to Pay.

Раніше ми повідомляли, що Apple запатентувала кейс для AirPods із вбудованим сенсорним екраном.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...