Реклама

🏞️ Користувачі YouTube Premium зможуть дивитися відео з покращеною якістю

Čytaty latynkoju
🏞️ Користувачі YouTube Premium зможуть дивитися відео з покращеною якістю
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🏞️ Користувачі YouTube Premium зможуть дивитися відео з покращеною якістю
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

YouTube анонсував кілька нових функцій для користувачів передплати YouTube Premium, які з’являться вже впродовж наступних декількох тижнів.

Найголовніша — це покращена якість відео, яка досягається за допомогою підвищення бітрейту. Тобто, відео навіть з однаковою роздільною здатністю 1080p виглядатимуть по-різному для звичайних користувачів та передплатників.

Проте є два нюанси. Підвищений бітрейт означає й збільшене споживання даних, тож слідкуйте за вашими тарифними планами. Також покращені відео будуть доступні поки що лише на iOS, а трохи згодом — у веб-версії. Жодних деталей про те, коли це з’явиться на Android, наразі нема.

Серед інших корисних функцій:

  • Черга відео для мобільних пристроїв (на цей раз, для обох систем)
  • Спільний перегляд відео на Android та iOS. Запустити перегляд можуть лише преміум-користувачі, однак запрошувати можна будь-кого
  • Можливість відновити перегляд відео на будь-якому іншому девайсі з того ж місця. Наприклад, ви почали дивитися відео на сайті, потім взяли телефон і продовжуєте дивитися його з того ж місця, де залишили
  • Автоматичне завантаження відео з рекомендацій для перегляду в оффлайн-режимі

Ці функції доступні вже зараз. Передплата YouTube Premium в Україні коштує 99₴/міс. або 149₴/міс. за сімейну передплату. Крім вищенаведених нових функцій, вона вимикає рекламу на сервісі, дозволяє завантажувати відео для оффлайн-перегляду вручну, а також надає доступ до музичного стримінгу YouTube Music.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...