Реклама

🤖 Wonder Studio: новий AI-інструмент для простого додавання VFX-ефектів в фільми

Čytaty latynkoju
🤖 Wonder Studio: новий AI-інструмент для простого додавання VFX-ефектів в фільми
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤖 Wonder Studio: новий AI-інструмент для простого додавання VFX-ефектів в фільми
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Wonder Studio – це веб-платформа зі штучним інтелектом, яка дозволяє художникам створювати фільми з CGI-персонажами за допомогою кількох простих кліків мишкою. Не потрібно складного 3D-програмного забезпечення, не потрібно дорогого обладнання для виробництва – все, що вам потрібно, це камера.

Wonder Studio була запущена 9 березня 2023 року компанією Wonder Dynamics, заснованою Ніколою Тодоровичем та актором Таєм Шеріданом (Ready Player One). Wonder Studio працює через браузер і надає редакторам можливість додавання CGI-персонажів у сцену шляхом простого перетягування. Платформа автоматично аналізує і перетворює рухи акторів в 3D скелетну анімацію, робить 3D-трекінг камери, створює динамічні маски для акторів з можливістю подальшого їх вирізання зі відео та автоматично підлаштовує освітлення та композицію CGI-персонажів до реального оточення.

Wonder Studio має на меті зробити процес створення фільмів з CGI-персонажами швидшим, простішим та доступнішим для художників будь-якого рівня. За словами Шерідана: “Від самого початку метою було зробити інструмент для митців, розширити їхні можливості. Той, хто має великі мрії, не завжди має ресурси, щоб їх реалізувати”.

Wonder Studio зараз доступна лише за запитом. Художники можуть подати заявку на доступ до платформи на сайті Wonder Dynamics. Компанія планує розширити свою пропозицію та додати нових функцій у майбутньому.

Розробники планують запропонувати декілька планів підписки, серед яких буде присутній і базовий безкоштовний.

Хоча зараз платформа і знаходиться в бета-версії, але вже використовується відомими режисерами братами Руссо для майбутнього фільму Netflix Електричний Штат (за книгою Саймона Столенхага) за участю Міллі Боббі Браун та Кріса Пратта. Не повідомляється кого і на що замінювали цим інструментом, але, тим не менш, це досить потужне схвалення цієї технології. Також серед інвесторів значаться Epic Games, Samsung Next

“Я можу бути упередженим, але створення фільмів має бути однією з найкрутіших робіт, які тільки можуть бути”, – сказав Шерідан у анонсі релізу Wonder Studio. “У глибині душі ми – оповідачі, і ми створюємо технологію лише як засіб, що допоможе нам розповідати кращі історії. Штучний інтелект надає величезні можливості для того, щоб було створено більше фільмів і більше голосів було почуто”.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...