Реклама

😵‍💫 Mercedes анонсувала автівку із вбудованими TikTok та Angry Birds 

Čytaty latynkoju
😵‍💫 Mercedes анонсувала автівку із вбудованими TikTok та Angry Birds 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😵‍💫 Mercedes анонсувала автівку із вбудованими TikTok та Angry Birds 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Mercedes-Benz анонсувала нове покоління автівок E-класу 2024 року, яке матимуть вбудоване програмне забезпечення, що підтримуватиме різноманітні застосунки.

Для особливо важливих бізнес-зустрічей буде Zoom, тож може буде під’єднатись до колу без телефона чи ноутбука. Невелика камера, вбудована у верхню частину приладової панелі також може бути використана для загальної селфі-зйомки. Однак у компанії зазначають, що відеоконференції та фотозйомка будуть можливі лише тоді, коли автомобіль буде зупинений.

Серед інших доступних програм буде TikTok — з початку буде лише перегляд відео, але в майбутньому обіцяють додати ще й запис роликів. Також можна буде погратись в Angry Birds чи послухати музику.

Ще з цікавих особливостей можна виділити сенсорний екран для пасажира та спеціальну камеру, яка визначатиме, як часто водій відволікається на дисплей. При необхідності екран затемнюватиметься, а деякі функції можуть бути обмежені.

Також автівка матиме вбудований штучний інтелект, який запамʼятовуватиме вподобання водія щодо таких речей, як клімат-контроль, кольори освітлення салону та розгортання сонцезахисного козирка в різний час доби та за різних погодних умов.

Повноцінна презентація нового Mercedes-Benz E-класу 2024 року має відбутись пізніше цього року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...