Реклама

🤖 ChatGPT успішно склав випускні іспити з бізнесу та права

Čytaty latynkoju
🤖 ChatGPT успішно склав випускні іспити з бізнесу та права
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤖 ChatGPT успішно склав випускні іспити з бізнесу та права
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно державні школи в Нью-Йорку та Сіетлі заборонили учням використовувати ChatGPT під час занять, оскільки тексти написані нейромережею важко відрізнити від зроблених людиною.

І ось зараз з’явилось ще одне підтвердження, що ChatGPT цілком може похитнути освітню систему. Штучний інтелект зміг успішно скласти випускні іспити з юриспруденції в Університеті Міннесоти та управління бізнесом в Вортонській школі бізнесу при Пенсільванському університеті, передає CNN.

Іспит складається з 95 питань з декількома варіантами відповідей і 12 питань-есе. Аби бути неупередженими, професори Університету Міннесоти перевіряли роботи на осліп. Там ChatGPT здав оцінку C+ — низьку, але прохідну.

А ось у Вортонській школі нейромережа показала кращі результати й отримала оцінку від B до B-.

Дослідники зазначили, що ChatGPT відмінно показує себе у питаннях базових правил у галузі закону, однак ледве справляється зі складнішими питаннями. Крім того, професори повідомили, що не адаптували ChatGPT під конкретні курси. Якщо всіляко кастомізувати запити, то результати можуть бути набагато кращими.

Професори рекомендують навчальним закладам запроваджувати обмеження на використання подібних технологій, проте користь від ChatGPT може бути. За словами науковців, чатбот міг би стати помічником тим, хто навчається на початкових стадіях дослідницької роботи.

Тим часом у галузі візуального мистецтва штучний інтелект також швидко розвивається, навіть великий фотобанк Shutterstock запустив власний інструмент для створення зображень на базі нейромережі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...