Реклама

🎭 Штучний інтелект навчили писати сценарії для кіно та театру 

Čytaty latynkoju
🎭 Штучний інтелект навчили писати сценарії для кіно та театру 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎭 Штучний інтелект навчили писати сценарії для кіно та театру 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія DeepMind AI презентувала нову технологію Dramatron на базі штучного інтелекту, яка може створити повноцінний сценарій для фільму, п’єси чи спектаклю. Нейромережа може згенерувати текст лише за допомогою одного опису ідеї вашого задуму.

Нещодавно у мережі всі активно почали обговорювати іншу технологію ChatGPT від DeepMind, яка так само може генерувати текст за коротким описом, проте Dramatron навчений робити більш розлогі описи місць, персонажів та ситуацій. Крім того, цей сервіс може робити діалоги персонажів й всіляко описувати їхню взаємодію.

Dramatron вже протестувала група сценаристів й за їхніми словами вони не стали б повноцінно використовувати технологію у роботі. Проте вона може бути у пригоді для створення та опису деяких локацій чи другорядних персонажів, які не сильно впливають на сюжет.

Також є момент з авторськими правами — для навчання штучного інтелекту використовували тексти з реальних п’єс, фільмів та постанов. Тож подекуди можна чітко впізнати того чи іншого героя, що може викликати проблеми із плагіатом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...