Реклама

🍏 Ілон Маск сказав, що Apple погрожує видалити Twitter з App Store

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🍏 Ілон Маск сказав, що Apple погрожує видалити Twitter з App Store
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Ілон Маск сказав, що Apple погрожує видалити Twitter з App Store
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно Ілон Маск анонсував амністію заблокованих раніше акаунтів у Twitter, що викликало великий суспільний резонанс. За словами нового власника соцмережі, це буде проявом свободи слова, проте це все ж може негативно вплинути на платформу.

Через масові звільнення у Twitter, соцмережі не вистачає модераторів контенту, тож велика кількість розбанених користувачів може публікувати заборонені речі на платформі.

Своєю чергою у Apple та Google є правила, які забороняють застосункам у їхніх магазинах розповсюджувати інформацію, що може містити ненависницькі чи дискримінаційні висловлювання, залякування, домагання і непристойний контент.

І ось Ілон Маск розповів, що Apple зупинила майже всю рекламу своєї продукції в Twitter й пригрозила прибрати застосунок соцмережі з App Store. За його словами, компанія не надала пояснень щодо свого рішення, проте, на його думку, це може бути своєрідною ненавистю до свободи слова.

Раніше Ілон Маск обіцяв створити свій власний смартфон, якщо Apple та Google видалять Twitter зі своїх магазинів, однак він сподівається, що до цього не дійде.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...