Реклама

🚫 Добірка застосунків для бойкоту виробників — спонсорів російської економіки

Продукти яких виробників не варто купувати
Čytaty latynkoju
🚫 Добірка застосунків для бойкоту виробників — спонсорів російської економіки
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🚫 Добірка застосунків для бойкоту виробників — спонсорів російської економіки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Продукти яких виробників не варто купувати

З початком повномасштабної війни не всі міжнародні компанії вийшли з ринку окупантів. Багато з них залишились і платять податки в російський бюджет. Тим самим не тільки частково спонсоруючи війну проти України, а й легітимізуючи злочинний режим і недокраїну-терориста.

Щоб не стати випадковим спонсором окупанта, ми створили список застосунків та ботів, які допоможуть вам перевірити виробників товарів чи послуг на предмет роботи на ринку окупантів.

Zrada

Zrada — мобільний застосунок, який допомагає бойкотувати товари, які мають зв’язок з російською економікою. Це товари російських компаній, компаній, що оперують на ринку росії, товари, які виготовляються там тощо.

Потрібно просканувати штрих-код товару або ввести назву виробника в пошуку. Застосунок знаходить дані про компанію-виробника та її зв’язок з економікою росії.

Застосунок доступний в:

Boycott russia

Boycott russia — бот для Telegram, який допоможе визначити інформацію про товар чи компанію. Він може підказати, з якої країни товар і чи варто його купувати. Також він може сказати, чи пішла та чи інша компанія з російського ринку.

Krama

Krama — це сервіс, в якому зібрані всі компанії, які підтримували чи фінансували агресорів, злочинні режими, використовували дитячу працю, порушували права працівників, шкодили довкіллю, випробовували свої товари на тваринах та інші злочинні чи аморальні вчинки.

Також у сервісу є мобільні застосунки:

Застосунки являють собою список товарів для придбання із вбудованою перевіркою товарів на причетність виробників до списків, зазначених вище. Можна сканувати та перевіряти товари прямо в магазині.

Інформація про компанії збирається та перевіряється міжнародною спільнотою лише з джерел у відкритому доступі — перевірених незалежних медіа. Користувачі також можуть надсилати дані в сервіс для перевірки та додавання чи оновлення.

Обережно, русняві ігри!

Куратор Steam «Обережно, русняві ігри», єдина функція якого — попереджати гравців про те, що та або інша гра створена російськими розробниками або видається російськими компаніями.

Бережіть себе, підтримуйте українське. Переможемо! 🇺🇦✌️

©️ Корисності для Ґаджетів

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...